Post #41974 - 20/10/2021 10:38:21

nike zoom freak 1 online

Giannis Antetokounmpos tredje och utan tvekan bästa signatur, Zoom Freak 3, återvänder i höst i en ny, dämpad färg. Och till skillnad från tidigare erbjudanden, tar detta par bort sig från den ljusa, livfulla färg idrottarens lag har visat en klar förkärlek till. Svart klär majoriteten av den övre, avbruten endast av få matcher. Bland dessa verkar grå vara en vanlig trend, den förekommer i olika nyanser över märket samt remmen och mellansulan. nike zoom freak 1 online sverige  Och medan de två senare kan ge ett mörkare utseende, lyser den förra-med sina broderade Swooshes och metalliskt verkande emblem-paletten upp en hel del.

Ungefär vid den här tiden förra året debuterade Paul George sin fjärde signatursneaker, Nike PG 4. Tony Hardman -designen introducerade en innesluten överdel på linjen, samtidigt som den behåller samma låga till markkänsla som sina föregångare och implementerade den nya Air Strobel -verktyget för prestanda och stöd. Det markerade också början på ett nytt kapitel i Georges karriär,  nike pg 4 billigt pris eftersom han passade för sin första säsong med Los Angeles Clippers. Kort efter lanseringen tillkom PG 4 till Nike av You, märkets anpassningsplattform.

Med en ny stadion på gång har Clippers mer än tillräckligt med anledning att fira. Och medan projektet fortfarande kan vara i sin linda, har Nike snabbt kommit till jobbet och presenterat officiella bilder av ett minnesmärke PG 5. En ode till lagets alternativa färger, silhuetten accentuerar sin silvermetalliska övre med pops av både blått och hetrosa. Den sistnämnda finns i hela märket och klär upp Swoosh på både disken och framfoten. På andra ställen ser tungans egna logotyper en liknande behandling, som matchar ovannämnda såväl som trim som sys i intilliggande. nike pg 5 online sverige Som jämförelse är den svala tonen mycket mer subtil eftersom den bara visas längs fodret, hälkraften och vampen.

Naturligtvis var det officiella tillkännagivandet av Mamba Week och dess fem speciella Nike Kobe 5 Protro -färger fram och mitt. Basketskor tog huvudscenen mellan Mambas sparkar och J. Coles tredje och fjärde PUMA RS-Dreamer-utgåvor på mindre än en månad, men det är dags att börja tänka på stövlar också-så HYPEBEAST rundade ihop  jordan zoom 92 på nätet ett skimrande urval av det bästa lädret stövlar för de dagar vi alla kan gå ut igen. För varje vecka som går ser 2020 mer och mer ut som året för Nike Dunk, och förra veckan var inget undantag. På Nike SB-fronten fick vi vår bästa titt ännu på Dunk High "Strawberry Cough" och såg officiella bilder av Air Jordan 1-inspirerade Dunk Low "Chicago.