Post #50564 - 25/05/2022 08:15:21

nike blazer low rood


Een schoenenklassieker die respect afdwingt, de Nike Blazer is een onmisbaar item voor die strakke en frisse look. Een heruitgave om het slankere witte nike schoenen profiel van het '77-model te herinneren en met de iconische Swoosh te laten vallen, het met vintage behandelde bovenwerk heeft een verweerde middenzool onder de voet en gedeconstrueerde tongen voor een authentieke old-school afwerking.

De Nike Blazer Mid is een licht gewijzigde versie van de Nike Blazer High, de eerste van Nike's inval in de wereld van basketbalsneakers samen met de nike blazer low rood Bruin. De Nike Blazer Mid heeft een gladdere zijwand op de rubberen tussenzool en een strook foxing langs de basis van het bovenwerk in vergelijking met de Nike Blazer High. De Nike Blazer Mid blijft de minder retro van deze twee nauw verwante sneakers.

De Nike SB Air Zoom Blazer Low combineert een veilige pasvorm met lichte, reactieve schoennieuwe Zoom Air demping. Het strakke ontwerp doet denken aan Heritage-schoenmodellen uit de jaren zeventig, terwijl het flexibiliteit en tractie garandeert. Geheel zwarte kleurstelling.

Gestyled voor de jaren '70. Geliefd in de jaren '80. Klassiek in de jaren '90. Klaar voor de toekomst. De Nike Blazer Mid '77 Vintage heeft een tijdloos design nike schoenen heren dat gemakkelijk te dragen is. Het ongelooflijk frisse leren bovenwerk valt prachtig op en gaat samen met gewaagde retro-branding en weelderige suède accenten voor een premium gevoel. Zichtbaar schuim op de tong en een speciale tussenzoolafwerking zorgen ervoor dat het lijkt alsof je ze net uit de geschiedenisboeken hebt gehaald. Ga je gang, perfectioneer je outfit.

https://www.schoennieuwe.com/